FLASH SALE & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΔΩΡΑ

IPTV on the GO

Ίσως ο καλύτερος πάροχος IPTV
που είχατε ποτέ!

Επιστροφή με το καλό στην αγωνιστική στο πρόραμμα του Champions League με αγώνες φωτιά και πρώτα ονόματα και όλες τις επιλογές

Όλες οι υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις επιστρέφουν με γοργά βήματα να γεμίσουν τους δέκτες & εφαρμογές σας με φανταστικές αθλητικές στιγμές

Να μην ξεχάσουμε και το Μπάσκετ με την αγαπημένη μας Basket League μέχρι το NBA και όλες τις διοργανώσεις

Παραμένουμε ακόμα μέσα στην πανδημική περίοδο με τα Lockdown να με κυνηγούν, όμως δυνατοί στο χώρο με υπηρεσία που ΔΕΝ ανταγωνίζονται και από εδώ και πέρα κάθε Σαββατοκύριακο FLASH SALES δώρα και εκπτώσεις σε ΟΛΑ τα πακέτα μας (εκτός 1 μήνα) !!

Η υποδομή μας είναι έτοιμη για όλα τα ανερχόμενα γεγονότα και καθημερινά εμπλουτίζεται με ταινίες σειρές παιδικά και άλλα!

Για τους χρήστες της εφαρμογής μας Greek IPTV & IPTV on the GO υπάρχει η κατηγορία VIP Channels όπου σε αυτή όλα τα κανάλια είναι υψηλότερης ποιότητας από τα κανονικά, αλλά απαιτούν δυνατό ίντερνετ, και δεν σηκώνει τους “Θαραλλέους“, θα χρειαστεί πραγματικά γρήγορο ίντερνετ!

Δεν υποστηρίζεται Smart STB ή STB Emulation οποιασδήποτε μορφής. Μόνο Infomir MAG συσκευές με MAC Address

Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι η πλατφόρμα μας υποστηρίζει ΟΛΕΣ τις Smart TV που έχουν App Store και τις εφαρμογές Duplex & IPTV Smarters (καλύτερη εμπειρία, VIP Channels, με username & password), μερικές εφαρμογές θα χρειαστούν ρύθμιση από εμάς σε δεύτερο χρόνο με τη συμμετοχή σας από τη φόρμα επικοινωνίας. Σαφώς και συσκευές MAG/Enigma κ.α.

Δεν υποστηρίζεται Smart STB ή STB Emulation οποιασδήποτε μορφής.
Μόνο Infomir MAG συσκευές με MAC Address

Να σημειωθεί ότι η εμπειρία μέσω Smart TV δεν συγκρίνεται με χρήση Android TV ή Android TV Box με τις εφαρμογές μας, στο τέλος της μέρας παραμένουν τηλεοράσεις!!

Το τμήμα υποστήριξης μας είναι εδώ, υπάρχουμε και απαντούμε στις ερωτήσεις σας καθημερινά διότι γνωρίζουμε ότι είναι νέο είδος τεχνολογίας, όλοι έχετε διαφορετικές συσκευές κ.α.

Έχουμε στο δυναμικό μας άρτια τεχνολογικά εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να σας οδηγήσει στην λύση του προβλήματός σας, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να είστε συνεργάσιμοι, ειδικά όταν σας ρωτούν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να καταλήξουν σε μια λύση για το πρόβλημά σας.

Να σημειωθεί ότι τμήμα υποστήριξης σαν το δικό μας δεν θα το βρείτε στον ανταγωνισμό, διότι εμείς ΔΕΝ ξεχνάμε κανέναν.
Όλοι μας οι πελάτες & συνεργάτες αξίζουν ίση υποστήριξη.

Τώρα η ώρα για την έκπληξη! 

Βάλε την παραγγελία σου σήμερα Σάββατο 06-02-2021 από τις 18:00 μέχρι και αύριο Κυριακή 07-02-2020 στις 18:00 και ένας τυχερός θα πάρει

+1 μήνα ΔΩΡΟ!

Δείτε τα πακέτα συνδρομών μας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει εκπτώσεις στις συνδρομές και ανανεώσεις!

Να σημειωθεί ότι η εμπειρία με την δοκιμαστική συνδρομή δεν συγκρίνεται με την κανονική συνδρομή που θα έχετε το πλήρες εύρος των καναλιών μας όπως επίσης και πρόσβαση σε έξτρα υπηρεσίες.

 

Το δοκιμαστικό υπάρχει για να “πάρετε μια ιδέα” του πως λειτουργεί το IPTV on the GO ώστε να αποφασίσετε να το αγοράσετε “άμεσα“!!

Μην ξεχνάς ότι το τμήμα υποστήριξης είναι εδώ για σένα και οποιδήποτε πρόβλημα αντιμετοπίζεις.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παραμένουμε εδώ για σας στη δύσκολη περίοδο που περνάμε, παραμένουμε παν-έτοιμοι να κατακτήσουμε αθλητικά και τηλεοπτικά το Ελληνικό IPTV στερέωμα. Έχουν προστεθεί πολλά κανάλια και καθημερινά θα δείτε νέες ταινίες, σειρές κ.α. 

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να εντοπίσετε κάτι ή δεν εμφανίζεται κάτι σωστά στο δέκτη σας, ενημερώστε μας από τη Φόρμα Επικοινωνίας στη σελίδα μας

Όλα τα στοιχεία προσωπικά που ανταλλάσονται είναι μόνο για την επικοινωνία σας προς εμάς και δεν μοιράζονται σε τρίτους. Εάν τα στοιχεία δεν είναι αληθή δεν θα λάβετε απάντηση. Εάν το e-mail δεν υπάρχει, δεν θα λάβετε απάντηση.


Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε εμάς για τις IPTV ανάγκες σας


IPTV on the GO

Πρόκειται ίσως για τον καλύτερο  πάροχο IPTV που είχατε ποτέ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν κάποια άτομα (μέσω facebook ή όχι), που σας δίνουν δωρεάν δοκιμαστικό χρησιμοποιώντας την αυτόματη φόρμα της ιστοσελίδας μας και σας παίρνουν μετά τα χρήματα χωρίς να σας δώσουν την συνδρομή σας. ΟΛΕΣ οι συνδρομές μας αγοράζονται είτε μέσω της ιστοσελίδας μας iptvonthego.com μέσω των ειδικών φορμών αγοράς, είτε με άμεση επικοινωνία από emails που τελειώνουν σε @iptvonthego.com. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη επικοινωνία σας κάνει κάποιος από διαφορετικό μέσο (άλλη σελίδα στο facebook ή άλλα emails) ΝΑ ΜΗΝ στείλετε χρήματα γιατί θα σας τα πάρουν χωρίς να σας στείλουν συνδρομή!