Με το “μίνι-lockdown” είναι εδώ το

IPTV on the GO

Ίσως ο καλύτερος πάροχος IPTV που είχατε ποτέ!

Επιστροφή με το καλό στην αγωνιστική στο πρόραμμα της Superleague με αγώνες φωτιά και πρώτα ονόματα και όλες τις επιλογές

Όλες οι υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις επιστρέφουν με γοργά βήματα να γεμίσουν τους δέκτες & εφαρμογές σας με φανταστικές αθλητικές στιγμές

Να μην ξεχάσουμε και το Μπάσκετ με την αγαπημένη μας Basket League μέχρι το NBA και όλες τις διοργανώσεις

Παραμένουμε με το “μίνι-lockdown” του COVID-19 δυνατοί στο χώρο με υπηρεσία που ΔΕΝ ανταγωνίζονται και για το μήνα Νοέμβριο & Δεκέμβριο του 2020, Δώρο για κάθε φίλο σας!!

Η υποδομή μας είναι έτοιμη για όλα τα ανερχόμενα γεγονότα και καθημερινά εμπλουτίζεται με ταινίες σειρές παιδικά και άλλα! Βάζουμε όμως σε ισχύ ΔΟΡΟ για Νοέμβριο & Δεκέμβριο του 2020!

διαβάστε παρακάτω

Για τους χρήστες της εφαρμογής μας Greek IPTV & IPTV on the GO υπάρχει η κατηγορία VIP Channels όπου σε αυτή όλα τα κανάλια είναι υψηλότερης ποιότητας από τα κανονικά, αλλά απαιτούν δυνατό ίντερνετ, και δεν σηκώνει τους “Θαραλλέους“, θα χρειαστεί πραγματικά γρήγορο ίντερνετ!

Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι η πλατφόρμα μας υποστηρίζει ΟΛΕΣ τις Smart TV που έχουν App Store και τις εφαρμογές IPTV Smarters (καλύτερη εμπειρία, VIP Channels, με username & password), όπως και το Smart IPTV, εφαρμογή που θα χρειαστεί ρύθμιση από εμάς σε δεύτερο χρόνο με τη συμμετοχή σας. Σαφώς και συσκευές MAG/Enigma κ.α.

Να σημειωθεί ότι η εμπειρία μέσω Smart TV δεν συγκρίνεται με χρήση Android TV ή Android TV Box
στο τέλος της μέρας παραμένουν τηλεοράσεις!!

Το τμήμα υποστήριξης μας είναι εδώ, υπάρχουμε και απαντούμε στις ερωτήσεις σας καθημερινά διότι γνωρίζουμε ότι είναι νέο είδος τεχνολογίας, όλοι έχετε διαφορετικές συσκευές κ.α.

Έχουμε το δυναμικό τεχνολογικά εκπαιδευμένο που μπορεί να σας οδηγήσει στην λύση του προβλήματός σας, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να είστε συνεργάσιμοι, ειδικά όταν σας ρωτούν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να καταλήξουν σε μια λύση στο πρόβλημά σας.

Να σημειωθεί ότι τμήμα υποστήριξης σαν το δικό μας δεν θα το βρείτε στον ανταγωνισμό, διότι εμείς ΔΕΝ ξεχνάμε κανέναν.
Όλοι μας οι πελάτες αξίζουν ίση υποστήριξη.

Τώρα η ώρα για την έκπληξη! 

friends

Όπως το λέει και η φωτογραφία στ’ αριστερά, θέλουμε να φέρεις τον φίλο σου ώστε… 

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ +1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ

στη συνδρομή σου!!

Πληρώντας κάποιες βασικές προϋποθέσεις όπως, πρέπει να έχεις ενεργή 6-μηνη ή ετήσια (12-μηνη) συνδρομή και ο φίλος στα σχόλια, της αγοράς του για ετήσια συνδρομή, να γράψει “είμαι φίλος του τάδε e-mail-φίλου“, και μετά την εξακρύβωση των στοιχείων θα σας ενημερώσουμε για τον έξτρα μήνα ΔΩΡΟ από τον φίλο σας! 

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε εδώ για σας από την δύσκολη άνοιξη που περάσαμε, το επίσης περίεργο καλοκαίρι που ζούμε και τον χειμώνα που έρχεται, παραμένουμε παν-έτοιμοι να κατακτήσουμε αθλητικά και τηλεοπτικά το IPTV στερέωμα. Έχουν προστεθεί πολλά κανάλια και καθημερινά θα δείτε νέες ταινίες και σειρές κ.α. 

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να εντοπίσετε κάτι ή δεν εμφανίζεται κάτι σωστά στο δέκτη σας, ενημερώστε μας από τη Φόρμα Επικοινωνίας στη σελίδα μας

Όλα τα στοιχεία προσωπικά που ανταλλάσονται είναι μόνο για την επικοινωνία σας προς εμάς και δεν μοιράζονται σε τρίτους. Εάν τα στοιχεία δεν είναι αληθή δεν θα λάβετε απάντηση. Εάν το e-mail δεν υπάρχει, δεν θα λάβετε απάντηση.


Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε εμάς για τις IPTV ανάγκες σας


IPTV on the GO

Πρόκειται ίσως για τον καλύτερο  πάροχο IPTV που είχατε ποτέ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν κάποια άτομα (μέσω facebook ή όχι), που σας δίνουν δωρεάν δοκιμαστικό χρησιμοποιώντας την αυτόματη φόρμα της ιστοσελίδας μας και σας παίρνουν μετά τα χρήματα χωρίς να σας δώσουν την συνδρομή σας. ΟΛΕΣ οι συνδρομές μας αγοράζονται είτε μέσω της ιστοσελίδας μας iptvonthego.com μέσω των ειδικών φορμών αγοράς, είτε με άμεση επικοινωνία από emails που τελειώνουν σε @iptvonthego.com. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη επικοινωνία σας κάνει κάποιος από διαφορετικό μέσο (άλλη σελίδα στο facebook ή άλλα emails) ΝΑ ΜΗΝ στείλετε χρήματα γιατί θα σας τα πάρουν χωρίς να σας στείλουν συνδρομή!