Πρόκειται ίσως για τον καλύτερο πάροχο IPTV που είχατε ποτέ

1530+ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  
31800+ ΣΕΙΡΕΣ & ΤΑΙΝΙΕΣ VIDEO ON DEMAND  
ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Τώρα πλέον IPTV on the GO στον Η/Υ σας, το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet σας ή ακόμη και από την Smart TV σας, καθώς και από ήδη υπάρχουσες συσκευές Kodi, Enigma2 και Android Box!

ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονους servers για να παρέχουμε τις καλύτερες ταχύτητες IPTV που έχετε βιώσει! Η προτεινόμενη ταχύτητα λήψης είναι τα 8Mbps, η οποία βρίσκεται πλέον σε κάθε σπίτι!

1500+ ΚΑΝΑΛΙΑ
24000+ ON DEMAND

Αθλητικά, ντοκιμαντέρ, 24ωρα ειδησεογραφικά, τοπικά, μουσικά, επιστημονικά και κανάλια ερωτικού περιεχομένου, ταινίες, σειρές, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα! Με uptime 99,99% για να μη χάνετε λεπτό!

10+ ΧΩΡΕΣ

Με το IPTV on the GO η τηλεθέαση γίνεται απόλαυση!
Πάνω από 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και Ιταλία, εκπέμπουν στην οθόνη σας!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail, για οποιαδήποτε απορία, ώστε να βοηθήσουμε να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία IPTV που είχατε ποτέ!

ΧΩΡΙΣ VPN

Ξεχάστε τις ενοχλητικές απαιτήσεις παρόμοιων υπηρεσιών! Με το IPTV on the GO δεν είναι αναγκαία η χρήση VPN για τη θέαση οποιουδήποτε καναλιού – περιεχομένου!

ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Δείτε σε πραγματικό χρόνο το περιεχόμενο που σας προσφέρουμε

Περιηγηθείτε σε ένα σύνολο πάνω από 940 καναλιών και πάνω από 1000 ταινιών και σειρών. Δείτε έναν προς έναν τους τίτλους των καναλιών, ταινιών και σειρών που προσφέρει η υπηρεσία μας !

ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Με το IPTV on the GO δεν έχεις όρια

Δεν σε σταματάει κανείς το να βγάλεις το κινητό σου από την τσέπη και να δεις το αγαπημένο σου κανάλι, το να κάτσεις σπίτι με τους φίλους και να δείτε τη «συνδρομητική» της επιλογής σας. Τα παιδιά σου μπορούν να χαρούν ταινίες και σειρές με Ελληνική μεταγλώτιση και άλλα πολλά.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ;

Παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε

Το IPTV on the GO παρέχει μια τεράστια γκάμα αθλητικών, μουσικών, επιστημονικών, ερωτικών, εκπαιδευτικών, παιδικών, μουσικών και άλλων καναλιών από όλο τον κόσμο!

Μεγάλη Ευελιξία

Δεν έχετε κάποιο set top box, τύπου MAG; Μπορείτε να λαμβάνετε και να βλέπετε τις εκπομπές των καναλιών μας απευθείας στον υπολογιστή σας!

Συνεχής Βελτίωση

Διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας καθημερινά, στην προσπάθειά μας να καλύψουμε όλες σας τις τηλεοπτικές ανάγκες, προσθέτοντας ζωντανά κανάλια, ταινίες και σειρές!

Απόλυτη Υποστήριξη

Βρισκόμαστε δίπλα σας κατά την διαδικασία εγκατάστασης των υπηρεσιών μας στις συσκευές σας, αλλά και για όποιο πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συνδρομής σας!

Δεν σας πείσαμε ακόμα;

Δεν χρειάζετε να ακούσετε εμάς. Δοκιμάστε μόνοι σας τις IPTV υπηρεσίες μας και δείτε στην πράξη τα ποιοτικότερα κανάλια της αγοράς. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση και η δοκιμαστική συνδρομή είναι τελείως ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Ευέλικτα & Οικονομικά

Δεν θέλετε να δεσμευτείτε; Επιλέξτε συνδρομή 1 ή 3 μηνών! Θέλετε σημαντική έκπτωση στην συνδρομή σας; Επιλέξτε συνδρομή 6 ή 12 μηνών!

20€ για 1 μήνα

Το πακέτο που μπορεί να διαλέξει κάποιος που δεν γνωρίζει το IPTV on the GO

50€ για 3 μήνες

Το οικονομικό για την μικρή δέσμευση, 50€ είναι εύκολο να μοιραστείς για 3 μήνες περιεχόμενο

80€ για 6 μήνες

Εδώ αλλάζουν τα πράγματα, πλέον η δέσμευση είναι στο παιχνίδι

130€ για 12 μήνες

Το πακέτο του θεατή που γνωρίζει τι θέλει και το αγοράζει φθηνά και για έναν ολόκληρο χρόνο.

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς ;

Ζητήσαμε από αρκετούς πελάτες μας να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας, παρακάτω τα λόγια τους

Έκοψα την συνδρομητική τηλεόραση εδώ και 3 μήνες για οικονομικούς λόγους, όμως όντας μεγάλος ποδοσφαιρόφιλος δεν μπορούσα χωρίς αθλητικά κανάλια. Αυτή η IPTV υπηρεσία μου δίνει πρόσβαση σε όλα τα κανάλια που είχα πριν, συν εκατοντάδες περισσότερα!

ΑΛΕΚΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Ελλάδα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ: Αξιόπιστη και αρκετά οικονομική υπηρεσία. Μπορώ και βλέπω τα κανάλια της χώρας μου, αλλά και πάρα πολλά συνδρομητικά, χωρίς καθυστερήσεις ή κολλήματα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την υπηρεσία.

DIEDRICK BECKER

Γερμανία

Πήρα την συνδρομή κυρίως για τα παιδιά μου, μιας και προσφέρονται πάρα πολλά παιδικά κανάλια με καρτούν αλλά και εκπαιδευτικού τύπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ακόμα περισσότερο οι κόρες μου!

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Ελλάδα

Έχω IPTV εδώ και μερικά χρόνια, αλλά συνήθως μετά από έναν ή δύο μήνες, άλλαζα πάροχο γιατί δεν έμενα ευχαριστημένος. Είμαι πελάτης του IPTV on the GO εδώ και 7 μήνες και από ότι φαίνεται θα παραμείνω μαζί τους για πάντα!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ

Ελλάδα

Γνώρισα το IPTV on the GO από φίλο μου που μου είπε ότι βλέπει ότι κανάλι θέλει και πάρα πολλές ταινίες και σειρές. Ήταν πολύ ευχαριστημένος και αποφάσισα να γίνω και εγώ συνδρομητής. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ελλάδα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ: Η καλωδιακή στην περιοχή που μένω είναι πολύ ακριβή και έψαχνα μια φθηνότερη, αλλά ποιοτική λύση. Βρήκα και τα δύο στην Gstreams IPTV! Ποιοτικά κανάλια, πολλές ταινίες και σειρές και όλα αυτά πολύ οικονομικά.

PETER WORTHY

Αγγλία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατό

[contact-form-7 id="447" title="contact_1"]